Over Hakopex

Hakopex levert en adviseert in hoogwaardige reinigingsmiddelen voor vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Hakopex is exclusief leverancier van M-Clean en Carlin, beide merken van K-Apex. 

Hakopex streeft ernaar haar klanten volledig te ontzorgen op het gebied van reiniging. We geven een kundig advies afgestemd op jouw situatie. De schoonmaakproducten en reinigingsaccessoires zoals wasborstels, bezems, schoonmaakdoeken, -papier, dosseringsapparatuur en hogedrukreinigers kun je bij ons bestellen.

Door ons uitgebreide assortiment in professionele reinigingsmiddelen zijn we een onderscheidende speler in de car & truckwash markt in heel Europa.


Onze service

Hakopex is exclusief leverancier van K-Apex. K-Apex is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige reinigingsmiddelen voor de car & truckwash markt in Europa onder de merknamen M-Clean en Carclin. 
Een compleet assortiment professionele schoonmaakproducten en reinigingsaccessoires zoals wasborstels, bezems, schoonmaakdoeken, -papier, doseringsapparatuur en hogedrukreinigers kun je bij ons bestellen.
Ter plekke een kundig advies. Onze mobiele showroom is volledig uitgerust met professionele reinigingsmiddelen voor vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Zo kunnen wij onze schoonmaakmiddelen en accessoires bij jou op locatie demonstreren. Je ziet dan direct het resultaat! 
Wij leveren uit voorraad. Bestel je tijdens werkdagen vóór 15.00 uur dan verzenden wij het dezelfde dag nog uit ons magazijn!